GASPO AB är representant för det Österrikiska företaget CANDOLA och leverantör av en elegant blyfritt kristallglas företaget Crystalite Bohemia, s.r.o. från Tjeckien. Under varumärkena CANDOLA och CRYSTALITE BOHEMIA, s.r.o.  garanteras högsta kvalitet efter många års erfarenhet.

Vi erbjuder Er produkter som bygger på en enkel men exceptionell funktionell princip att Er restaurang eller hotell kommer att garantera många praktiska och ekonomiska fördelar med en trevlig atmosfär för Era gäster.

Vårt mål är att Era gäster kommer att uppleva en exceptionell trevlig och glad atmosfär för återkommande besök, även att de rekommendera Er till andra.

PRODUKTER: Miracle lampa, Magic tyg                                                   

candola

 

 har funnits på den internationella marknaden i 30 år i 80 länder och har god erfarenhet inom catering, deras produkter finns över hela Europa, Afrika, Sydostasien, Australien etc. Deras produkter ” Made in Austria” finns i de mest kända hotell från Mariott till Hilton upp till interkontinentala och restauranger i Paris, Wien, Prag, Berlin, Lissabon etc. kan ni se deras produkter. Företaget tillverkar sina egna produkter med höga kvalitetskrav och flexibilitet, alla produkter är certifierade för miljö och brandsäkerhet.     

PRODUKT:  Böhemisk kristallglas  –  Crystalite Bohemia, s.r.o.                 Crystalite Bohemia

Tjeckiskt glas, Tjeckien kristall, kvalitet och briljans, det är  ett blyfritt kristallglas, är extremt stark, motståndskraftigt mot stora mekaniska belastningar och mot termisk chock. TOP 5 i Europa.

Glastillverkning i Tjeckien har en mycket lång historia än andra länder. Tillverkningen av kristallglas har en mycket långt tradition i Tjeckien som dessutom håller en mycket hög kvalitet. Bakom deras framgång är att de använder en avanserad teknik. Vi är stolta över att få representera och sälja deras produkter. Vårt mål är att tillgodose behoven hos våra kunder med kvalitet och effektivitet.

Alla våra produkter har speciella egenskaper som du kan läsa på en enda produkt.